محل تبلیغات شما

کاش خدا کمی به مهربونی خداهای تو قصه ها بود

کاش جواب خوبی، خوبی بود و بدی تاوان داشت. 

کاش روی زخمامون اثر انگشت آشنا نبود. کاش به اندازه ی تمام اشک هایم لبخندهم سهمم بود. کاش به اندازه ی تمام سیلی هایم دست نوازشی هم روی صورتم کشیده میشد. کاش تواین سن اینهمه پیر نبودم. کاش جواب اعتماد خیانت نبود. جواب وفاوعشق و بی وفایی. کاش کاش و کاش هایی که دیگر حتی نای تکرارشم نمونده

خدایا اقلا جای اینها یه خواب آروم شب نصیبم کن. سالهاست تو حسرت اینکه شب رو بالش خیس سرم و نذارم موندم سالهاست یه روز بی استرس شده حسرتم. سالهاست داغ یه خبرخوش رو دلم مونده. سالهاست بعدهذهرلبخند ریزم طوفانی ازاشک خفه م میکنه. سالهاست دیگه بجای اینکه دعاکنم برای خوشبختی فردام ازت ارزوی مرگ میکنم. 

خدایا خبرنداشتم میتونی اینقد بی تفاوت به اشک های بنده ی بی گناهت سالهاسکوت کنی خبرنداشتم میتونی اینهمه خیانت و دروغ و تهمت و ظلم و ببینی و دم نزنی. کو عدالتت کو رحمان و رحیم بودنت کو پناه بی پناها بودنت کو مگه نگفتی تو قلبهای شکسته خانه داری مگه کم قلبم شکسته. اخه بی انصاف مگه قلبی هم برام مونده که خانه ت باشه. خدایا خبرنداشتم اینقد بی رحم میتونی باشی 

تا غم نامه ام به کفرنامه تبدیل نشده سکوت کنم. 

بازم میگم دمت گرم. شکرت میکنم باز. امیدوارم تیکه و متلک حساب نکنی شکرگذاریمو. 

شکرت

آخ دلم چرا دق نمیکنی 23پاییز ابان

سطری از زخم نوشته های یک زن

معجزات یک جاسوس باهوش

کاش ,بی ,سالهاست ,کو ,جواب ,ی ,کاش به ,بودنت کو ,خبرنداشتم میتونی ,به اندازه ,اندازه ی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

حيف كه وقت مردنم نيستي .....!!!!! کشاورزی پایدار با همدلی وهمزبانی محوطه سازی با کمک نرم افزار